A webhely tartalmai a Creative Commons 4.0 feltételei szerint használhatók fel, kizárólag abban az esetben, ha egyértelműen megjelölik a forrást és a hivatkozásban a https://szkitakozpont.hu/ oldalra, vagy az adott tartalom webcímére teljes értékű, kattintható link mutat.

Hírlevél

Ön hozzájárul, hogy e-mail címét a Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség hírlevél adatbázisában rögzítse és az ön részére a jövőben tájékoztatást küldjön a várható eseményekről. Hírlevél küldésünk Google csoport segítségével történik, azaz az ön email-címét felvesszük az erre a célra létrehozott Google csoportunkba is, azaz harmadik fél részére (Google) átadjuk. E-mail címét kizárólag erre használjuk fel. A hírlevél szolgáltatásunkról ön a jövőben bármikor leiratkozhat, kérheti email-címének törlését hírlevél adatbázisunkból.

Az adatkezelés időtartama

Hírlevél esetében
A Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség mindaddig kezeli a hírlevélre feliratkozó adatait, ameddig a feliratkozó a hírlevélről le nem iratkozik. Feliratkozott a hírlevélben található „Leiratkozás” gombra kattintva, vagy a hírleveleinkben megnevezett e-mail címre levélben, vagy a megadott levelezési címre postai úton jelezheti, hogy törlését kéri a hírlevélre feliratkozók listájából.